Dobbeltdyne tilbud

Det er blevet meget populært at sove sammen under den samme dyne. Derfor har vi her fundet et par dobbeltdyne tilbud og lavet en lille guide til valg af den perfekte dobbeltdyne.

dobbeltdyne tilbud

Det er dejligt at sove, under en dobbeltdyne

Det er mange dobbeltdyne tilbud på dynen 200×200 cm, men da den er ved at udgå, er det ikke nødvendigvis det bedste køb. Vær opmærksom på, at der derfor heller ikke længere findes så stort et udvalg af sengetøj i denne størrelse. Den mest almindelige størrelse er 200×220 cm, men King Size dynen 240×220 cm er i hastig fremgang. Så bestem dig for størrelse før du, går videre til dyne type.

 

Dyne type

Du kan vælge en dobbelt sommerdyne (kun til sommerbrug) eller en helårsdyne. Dobbeltdyne helårs kan fåes som sval, lun eller varm dyne. Når man ligger 2 under dynen kan det hurtigt blive varmt, så måske er det nok med at vælge en sval helårsdyne, men de fleste vil vælge en lun helårsdyne. Du skal være meget kuldskær hvis du skal vælge et dobbeltdyne tilbud med en varm helårsdyne (også kaldet ekstra varm eller vinterdyne).

 

Dobbeltdyne fyld

Når du har valgt størrelse og dyne type, skal du vælge hvilket fyld du ønsker i dobbeltdynen. Dun er det bedste fyld i dyner, da det er et natur produkt og har en naturlig høj isoleringsevne, men vælg kun de bedste dun. Her er et lille skema som fortæller hvilken slags dun som er mest velegnet til hvilke dyner.

  • Andedun/gåsedun – bæreevne under 9 – mest velegnet til hovedpuder
  • Andedun/gåsedun – bæreevne 10 – mest velegnet til sommerdyner
  • Moskusdun – bæreevne 11 – velegnet til alle dobbeltdyne typer
  • Gåsedun – bæreevne 12 og 13 – velegnet til alle dyner, men bedst til lune og varme dobbeltdyner

 

Dobbeltdyne tilbud

Når du har valgt dobbeltdyne størrelse, type og fyld, mangler du blot at kontrollere at dynen er dansk produceret, hvilket er din garanti for en hel række kvalitets parametre, som er meget vigtige for komfort, sundhed og holdbarhed. Når du har styr på disse få punkter er du i stand til at finde det dobbeltdyne tilbud, som passer dig bedst. Eller du kan vælge et af nedenstående dobbeltdyne tilbud på dobbeltdyner 200×220 cm.

De hele udvalget af tilbud på dobbeltdyner hos Soveland.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *