Moskusdyne tilbud

Moskusdyner er meget populære i øjeblikket, sikkert fordi man får høj kvalitet for få penge. For at man kan finde det helt rigtige moskusdyne tilbud, skal man have styr på kvaliteten. Her er nogle minimums krav til et godt moskusdyne tilbud.

  • Dansk produceret
  • Europæiske moskusdun, bæreevne 11 (90% dun/10% småfjer)
  • Øko-Tex 100, klasse 1 certificeret og NoMite betræk
  • Minimum 5 års garanti
  • Duntæt bomuldscambric, batist eller satin betræk
  • Vaskbar og allergivenlig

Moskusdyne tilbud

Moskusdyne tilbud

Vi har her fundet et ekstra godt tilbud på en moskusdunsdyne. Denne moskusdyne er bedre end de fleste, med et ekstra blødt bomuldsbatist betræk og 5 års garanti. Dette er uden tvivl det bedste moskusdyne tilbud på markedet i øjeblikket.

 

Vigtigt før et dyne køb

Hvis du vælger en moskusdyne fra en dansk leverandør, kan du være rimelig sikker på at den kvalitet, som står på dynen også svarer overens med kvaliteten af dunene i dynen. Især bæreevnen på dunene er vigtigt for dynens funktion. Her er der desværre mange, der skriver en højere bæreevne end der i realiteten er i dynen. Da du ikke selv har mulighed for at undersøge bæreevnen, er det vigtigt at du stoler 100% på din forhandler og leverandør.

For at få et godt moskusdyne tilbud skal du som minimum vælge en dansk moskusdyne, med moskusdun bæreevne 11 og et duntæt bomuldsbetræk. Ønsker du en ekstra god dyne, kan du vælge en Ringsted Dun moskusdyne, med 10 års garanti og et bomuldsbatist eller satin betræk, så er du sikret en god søvn de næste mange år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *