Sommerdyne tilbud

Alle fortjener en god dun sommerdyne og du kan ofte finde nogle rigtigt gode sommerdyne tilbud online. Selvom du har en god helårsdyne, som du sover fantastisk med det meste af året. Så kan der sagtens være 2 – 4 måneder midt på sommeren hvor din helårsdyne er for varm. Alt for mange mange bruger deres helårsdyne hele året, hvilket resulterer i at man sveder og sover uroligt hele sommeren, men det er for dumt, når man sagtens kan finde et godt sommerdyne tilbud på en kvalitetsdyne som kan regulere varme og holde de næste 10 år.

Sommerdyne tilbud

Brug en god sommerdyne om sommeren, det har du fortjent.

Sommerdyne egenskaber

Du skal kun kontrollere 3 ting inden du køber en sommerdyne, som sikrer dig en perfekt søvn hele sommeren.

1. Dansk produceret

Danske dyner er lige så billige som udenlandske dyner, men kvaliteten er i en helt anden kategori. Sommerdyner behøver ikke være ret dyre, derfor får du mest ud af at vælge et sommerdyne tilbud fra en dansk producent, som leverer en ordentlig kvalitet og måske endda giver 10 års garanti.

Danske producenter som Ringsted Dun, ProSleep og Quilt of Denmark har styr på kvalitet og alle de vigtigste certificeringer som; NoMite, DownAfresh og Øko-Tex 100.

2. En høj bæreevne

Jo højere bæreevne, jo finere dun og jo bedre isolering. Derfor gælder det om at have en så høj bæreevne som muligt i helårsdyner, men i sommerdyner behøver isoleringen, jo ikke være så høj!

Som minimum skal du vælge en sommerdyne med bæreevne 9 (typisk andedun) for at få en ordentlig kvalitet. Vælger du en sommerdyne med bæreevne 11 (typisk moskusdun) får du en helt fantastisk sommerdyne som både er let, luftig og åndbar. Vælger du at betale meget mere for dynen og finder et sommerdyne tilbud med gåsedun bæreevne 12-13, så kan du være sikker på en rigtig god søvn. Disse dun er dog mere velegnet til lune og varme helårsdyner hvor isolerings behovet er størst.

3. Et fint sommerdyne betræk

Især ved sommerdyner er betrækket vigtigt, da det afgør hvor let og smidig dynen ligger over dig. Typisk er det således at jo finere en sommerdyne du køber, jo bedre betræk er der på den, men derfor gør det jo ikke noget at være opmærksom på, at man rent faktisk får den bedste kvalitet. Bomuldscambric er til de billigste sommerdyner, mens bomuldsbatist og bomuldssatin findes på de bedre sommerdyner med en højere bæreevne.

 

Sommerdyne tilbud

Vi har her fundet 2 at de bedste sommerdyne tilbud på markedet. En billig sommerdyne fra ProSleep og et sommerdyne tilbud på en luksusdyne fra Ringsted Dun. Begge sommerdyner er selvfølgelig produceret i Danmark, men tjek selv bæreevne, certificeringer, betræk og pris.

Vælg det sommerdyne tilbud som passer til dit behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *