Valg af dobbeltdyne

Dobbeltdyne

 

 

 

 

 

Hvorfor vælge en dobbeltdyne?

Flere og flere vælger at sove under en dobbeltdyne, både folk der sover alene eller hvis man er to, der ønsker at sove under samme dyne. Fornemmelsen af at der er dyne nok, uanset om man vender sig den ene eller den anden vej er bare dejlig. Hvem har ikke prøvet at vågne op med en kold arm eller fod, der i søvnen har sneget sig udenfor dynen – netop derfor vælger mange, at have hver sin dobbeltdyne i sengen.

Dobbeltdyne størrelser

Dobbeltdyner fåes i 3 størrelser. Den mindste 200×200 cm, der efterhånden er på vej ud af markedet til fordel for for dobbeltdynen 200×220 cm. Vær derfor opmærksom på, at det er begrænset hvad man kan få af forskellige dobbeltdyner og sengetøj i denne størrelse. Den mest solgte dobbeltdyne størrelse er 200×220 cm. Ønsker du ekstra meget dyne at putte i skal du vælge den helt store King Size dobbeltdyne 240×220 cm.

Fyld i dobbeltdynen

Du kan vælge dobbeltdyner med fiberfyld eller en dobbeltdyne med fyld af dun. Dunfyld kan enten være fyld af Andedun, bæreevne 9, Moskusdun, bæreevne 11 eller de fine Gåsedun, bæreevne 12.

Jo højere bæreevne dunene har, jo finere er de og jo bedre isolerer de. Derfor har dyner med en høj bæreevne også en lavere fyldvægt, da der ikke skal så mange dun til at opnå samme isoleringseffekt. Jo højere bæreevne, jo nemmere kan kroppen også komme af med overskydende varme. Vær opmærksom på, at man ofte sover bedst med en lidt køligere dyne, når man er 2 under samme dyne. Det er derfor sjældent at det er nødvendigt med en varm helårsdyne i dobbeltstørrelse. Ofte er det helt optimale en sval eller en lun helårsdyne med en bæreevne på 11 eller 12.

Køb dansk

Ligesom med alle andre dundyner skal du også vælge en dansk produceret dobbeltdyne. Du er hermed sikret en dyne i god kvalitet, hvor der er taget hensyn til både dyre velfærd samt arbejdsforhold. Vælg en dyne, der er NOMITE, Oeko-tex og DownAfresh certificeret, så ved du at alt er i orden.

Tilbud på dobbeltdyner

Du finder ofte dobbeltdyner på tilbud og selv om prisen umiddelbart kan virke høj, så er det faktisk billigere med en dobbeltdyne i forhold til 2 enkeltdyner af samme kavalitet. Se f.eks. de gode tilbud  på dobbeltdyner hos web shoppen Soveland.dk/dobbeltdyner